cadeenesfritnlru

Viatjar amb gossos

Google +

Viatjar amb gossos

Vine amb la teva mascota als Apartaments Bon Repòs

No et vols separar de la teva mascota ni per vacances?

Molta gent creu que viatjar amb gossos no és una bona idea. Però un gos, sovint és un membre més de la família. I separar-se costa. Perquè deixar-lo a casa? Perquè no podem viure el que se suposa que són els millors dies de l’any acompanyats de la nostra mascota? Qui ha dit que viatjar amb gossos és un desastre?

Viatjar acompanyats de la nostra mascota és cada cop més habitual i comença a ser normal, veure a famílies que no vulguin renunciar a la companyia del seu gos durant les vacances.

És per això, que als Apartaments Bon Repòs, admetem gossos. No volem que us hagueu de separar de la vostra mascota durant les vostres vacances.

Això sí, l’únic que demanem, és que el seu gos estigui ben educat, que no faci soroll, ni sigui violent amb els altres clients dels Apartaments Bon Repòs.

A més, per tots aquells que estigueu interessats en venir als Apartaments Bon Repòs acompanyats de la vostra mascota durant l’estiu, heu de saber, que molt a prop d’aquí, en concret al costat de la Roca del Vallès, han inaugurat el primer parc aquàtic caní d’Espanya, Can Jané.

Ja sabeu, si voleu venir a passar uns dies fantàstics acompanyats de la vostra mascota, no espereu més, i veniu a fer-nos una visita als Apartaments Bon Repòs.

Us hi apunteu?

vacances amb gossos

No ho dubtis, les pròximes vacances viatjar amb gossos 😉

Vine, t’estem esperant.