cadeenesfritnlru

Sant Joan als Apartaments Bon Repòs!

Google +

Vine a viure la nit més màgia de l’any als Apartaments Bon Repòs!

El mes de juny és sens dubte un dels mesos més bonics per visitar Santa Susanna. Per això, aquest any, no us ho penseu més i veniu amb els amics a viure un Sant Joan completament màgic als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna.

La revetlla de Sant Joan és una festa que es fa arreu del país amb formes molt diferents. A la costa és una celebració popular que cadascú viu a la seva manera, amb trobades veïnals, familiars o d’amistats per a sopar, fer música i encendre fogueres.

La festa de la Nit de Sant Joan a la costa de Catalunya és molt antiga, sobretot amb la presència central de les fogueres, perquè és creença comuna que les flames allunyen i espanten els mals esperits que campen durant aquesta nit.

Diablos

A la costa del mareseme, la nit de Sant Joan no té una festa única, sinó que simultàniament, a cada poble, a cada barri i a cada carrer, s’encenen fogueres i la festa que es fa al voltant pot ser de moltes maneres: sopars populars, espectacles pirotècnics amb diables i bèsties, orquestres i grups musicals que fan ballar el públic a la platja.

 Aquest any vine amb els teus amics als Apartaments Bon Repòs a viure un Sant Joan completament diferent i inoblidable.

 Els apartaments Bon Repòs de Santa Susanna, són, sens dubte, l’escenari perfecte per a venir a celebrar el Sant Joan amb els teus amics, ja que tenen una ubicació realment envejable, just davant del mar i a tant sols dos minuts caminant de l’estació de tren. A més aquest any tots els Apartaments han sigut renovats parcialment, ja que hem pintat, canviat televisors i llums i hem reformat cuines i banys.

A més tenim apartaments de diferents mides i capacitats, hi ha apartaments per a 8 persones, d’altres pensats per a 7 persones o bé per a 5 o 4 inquilins. Els Apartaments Bon Repòs són molt grossos i lluminosos, i amb unes vistes totalment increïbles, ja que estem a peu de platja.

Què et sembla? T’animes a venir a viure un Sant Joan inoblidable?

IMG_5689

Reserva ara el teu apartament, aquí: www.restaurantbonrepos.com