cadeenesfritnlru

Contacte

Contacta’ns

  • Apartaments Bon Repòs
  • Passeig Marítim S/N
  • Santa Susanna 08398
  • Espanya, Barcelona
  • Telèfon: +34 937 678 475
  • info@campingbonrepos.com

Més allotjaments

Disposem de Bungalows
i places de càmping. Informa’t!

logo camping

 Segueix-nos

Facebook apartaments Google plus apartaments instagram apartaments youtube apartaments

Omple el següent formulari:

Els apartaments bon repòs estem oberts durant tot l’any. Si estàs buscant els preus i tarifes dels nostres apartaments fes clic aquí posa’t en contacte amb el nostre equip, fes la teva consulta un dels membres del nostre equip de recepció es posarà en contacte amb tu

Després de posar-te en contacte amb nosaltres et respondrem amb la major brevetat possible.

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

 Els apartaments Bon Repòs es troben situats a primera línia de  mar. Després d’haver-te posat en contacte amb nosaltres és l’hora que coneguis més la nostra destinació. Estem ubicacions a Santa Susanna, Costa de Barcelona. Estem a nomé minuts de Barcelona i a trenta de Girona. Aquestes grans ciutats ofereixen un munt d’experiències. Lluny d’aquesta aglomeració t’oferim viure l’experiència de gaudir del Mar Mediterrani, de despertar-te amb el soroll de les onades i gaudir d’unes privilegiades vistes.

Gaudeix també de les tradicions i les festes populars. Endinsat dins de la cultura popular de Santa Susanna i Catalunya i viu aquest experiència única. Abans d’arribar o un cop estiguis gaudint de les teves vacances, et convidem a posar-te en contacte amb un dels membres del nostre equip per saber i conèixer la infinitat d’activitats que pots gaudir durant les teves vacances.