cadeenesfritnlru

Girona, una ciutat per descobrir!

Google +

Descobreix la ciutat de Girona i les fires de Sant Narcís

Aquest mes d’octubre us proposem descobrir la magnífica ciutat de Girona. Una ciutat que a part de tenir el millor restaurant del món “El Celler de Can Roca”, té grans tresors amagats com:  el call jueu, els banys àrabs, la catedral de Girona, les famoses cases penjants del riu Onyar i moltes coses més, com museus, teatres, botigues..etc.

A tan sols mitja hora amb cotxe dels Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna, hi trobareu una de les ciutats amb més història i amb més encant de Catalunya, Girona.

girona

Si vens als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna, no pots deixar de visitar l’espectacular ciutat de Girona. A més, l’octubre és sens dubte un dels millors mesos per a visitar aquesta ciutat.

Si encara no heu visitat mai aquesta ciutat, heu de saber que durant el passat mes de setembre Girona va acollir el rodatge de la sisena temporada d’una de les sèries més famoses de tots els temps, Joc de Trons.

A més durant aquest mes i concretament des del 23 d’octubre i fins el 1 de novembre, Girona celebra les fires de Sant Narcís, durant aquella setmana a Girona hi trobareu: la millor música en directe, un gran parc amb atraccions, la Diada Castellera del nord, sardanes, gegants…etc.

Fires-de-St.-Narcis

Aquest mes, no us ho penseu més i veniu a visitar una de les ciutats més màgiques de Catalunya.

Us ve de gust visitar Girona?

 Reserva ara el teu apartament aquí!