cadeenesfritnlru

Focs Artificials de Blanes

Google +

Veniu als Apartaments Bon Repòs i no us perdeu els espectaculars focs artificials de Blanes!

Ara sí que sí, ja estem a meitat d’estiu, i això vol dir que la majoria de pobles estan celebrant les seves festes majors. Per la de Santa Susanna, encara queden uns dies, però mentre esperem a que arribi, aquest mes us volem recomanar que visiteu les espectaculars festes de Blanes.

Segurament ja n’heu sentit a parlar o hi heu anat, però per a tots aquells que encara no hi hagueu anat, aquest any no us ho podeu perdre.

Blanes és un preciós poble de costa, situat a només 5 minuts amb cotxe dels Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna. Si esteu allotjats als nostres apartaments, aquest mes no us podeu perdre els espectaculars focs artificials de Blanes.

Els-Focs-de-Blanes

(imatge:Blanes Turisme)

Blanes a part de ser famós pel seu port i les seves gambes, ho és també, per el seu espectacular concurs internacional de focs artificials de la Costa Brava, que cada any celebra durant la setmana de la festa major a la seva platja.

Blanes va començar a organitzar aquest concurs ara fa 45 anys. Aquest any els focs comencen el proper 23 de juliol i acabaran el diumenge 26 del mateix mes. Així que no patiu, hi ha focs per dies, i per tots aquells que encara no estigueu de vacances, tampoc teniu excusa, reserveu ara el vostre apartament pel cap de setmana del focs i no us perdeu aquest increïble espectacle pirotècnic.

A més dels focs, la festa major de Blanes, ofereix moltes altres activitat com concerts a la platja, fires d’atraccions, mercats artesanals, concursos i activitats esportives…etc.

Així que ja sabeu, si esteu allotjats als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna, aquest any no us podeu perdre l’espectacular festa major de Blanes.

Us hi apunteu?

Si encara no teniu allotjament, aprofiteu ara i reserveu el vostre apartament situat a primera línia de mar, aquí.