cadeenesfritnlru

Google +

sant jordi

Sant Jordi, enamora’t

 Veniu a viure un Sant Jordi increïble als Apartaments Bon Repòs.

Sens dubte una de les festes més boniques i especials de la cultura catalana, és la diada de Sant Jordi. Un dia especial, que marca l’inici del bon temps, un dia per a tothom, per als enamorats, per als nens, per a les famílies, per als amants de les flors, per als amants dels llibres… En definitiva, Sant Jordi és una festa per tothom.

Us recomanem venir als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna per viure la celebració d’un dels dies més especials de l’any. Els pobles de la costa es bolquen en viure una jornada especial amb paradetes de llibres i roses i representacions teatrals de la llegenda de Sant Jordi a totes les escoles, centres culturals  i places de tots els carrers de tots els pobles de la costa.

Per aquells que no la conegueu, la llegenda de Sant Jordi, explica com aquest va haver de lluitar amb un drac ferotge per tal de salvar la princesa. Un cop Sant Jordi va matar el drac, de la sang d’aquest hi va néixer un roser, del qual Sant Jordi va agafar una rosa i li va regalar a la princesa.

És per això que pel dia Sant Jordi els nois regalen a les noies una rosa i les noies un llibre al noi.

Si teniu l’oportunitat de poder fer festa el dia de Sant Jordi, us convidem a venir als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna (Barcelona),  per descobrir una festa que us deixarà sense paraules.

apartamentos santa susanna

No us ho penseu més i veniu a viure la festa de Sant Jordi als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna (Barcelona).

Us hi esperem!