cadeenesfritnlru

Google +

regal dia del pare

Regal dia del pare

Aquest any, el millor regal pel dia del pare, serà un cap de setmana als Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna

El proper 19 de març és el dia del pare, i per a tots aquells que encara no tingueu clar que regalar, no patiu, nosaltres us proposem el regal perfecte.

Aquest any, el millor regal serà un cap de setmana als Apartament Bon Repòs de Santa Susanna.

El dia del pare és d’aquell tipus de celebracions que s’han de celebrar en família , i quina millor manera hi ha de fer-ho que als Apartaments Bon Repòs, just davant del mar i al costat de la muntanya?

Aquest regal serà una experiència en família que mai oblidareu, ja que a prop dels Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna hi trobareu tot un ventall d’activitats per fer, com ara: recorreguts amb bicicleta, passejos per la platja, restaurants de tot tipus, activitats nàutiques, exposicions, obres de teatre…I tot molt més a prop del que penseu, dels Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna (Barcelona).

Sovint es solen fer regals que acabant passant desapercebuts, però una experiència d’aquest tipus, de ben segur serà recordada per sempre. Quin regal pot ser millor per un pare, que passar un cap de setmana amb la seva família?

A més visitar els Apartaments Bon Repòs de Santa Susanna, us farà fugir de la rutina i de l’estrès de la vida quotidiana, ja que us trobareu en un entorn tranquil, íntim i molt relaxant.

Així que no us ho penseu més, aquest any pel dia del pare regaleu un cap de setmana als Apartaments Bon Repòs, de ben segur serà un regal que recordarà per sempre.

T’hi apuntes?