cadeenesfritnlru

Consells abans de la teva arribada

Google +

consells abans de viatjar

Consells abans de la teva arribada

En aquest post et volem donar alguns consells que cal que tinguis en compte abans de realitzar el chek in en els apartaments Bon repòs.

Un cop has fet la reserva  tot són ganes i il·lusions que arribi el dia de poder gaudir del teu descans, del teu moment en família o amics. Mentrestant t’aconsellem que et faci seguidor de la nostra pàgina de facebook per estar informat de les activitats que tenim planificades o de les activitats complementaries de la zona com ara recorreguts en bicicleta, vista de museus o jardins botànics, etc.

Els dies abans de la teva arribada les preguntes acostumen a ser: que haig de portar? Farà fred?, hi ha pàrquing pel meu cotxe? Hi ha estris de cuina? Hi ha servei de bugaderia? Hi ha restaurant o bar per poder sopar dinar, esmorzar o prendre una copa o un cafè?

Restaurant Bon Repòs Santa Susanna

 

Per resoldre aquests dubtes et recomanem contactar amb nosaltres per telèfon 93 767 84 75 o bé per mail info@campingbonrepos.com . En poques hores tindràs tota la informació detallada. També pots consultar l’aparta web on tens en detall tots els estris que disposen cada un dels apartaments  tenim a la teva disposició.

També oferim servei de bugaderia en cas que el necessitis només cal que t’adrecis a la recepció i un membre del nostre equip t’informarà.

Les entrades normalment són a partir de les 16:00h. Et recomanem que si vols arribar d’hora deixis el teu vehicle dins de les instal·lacions i facis un recorregut a peu o en bicicleta per la zona per conèixer Santa Susanna, que reservis una taula per dinar al restaurant o bé al buffet amb unes meravelloses vistes al mar.

Si vols saber més sobre consells o vols consultar qualsevol dubte sobre la teva reserva o entrada, estarem encantats d’atendre’t per telèfon per mail o en persona.