cadeenesfritnlru

Parcs aquàtics

Google +

 Marineland

marineland

Zoo Marí – Els dofins són sens dubte les estrelles del parc. Marineland és el nou delfinari on podreu apreciar a més d’espectaculars salts, aspectes molt interessants de la seva morfologia i interacció amb els seus entrenadors. Per a més informació visiti el seu portal web.

Waterworld

logo-WaterWorld_ok

Quan visitin aquesta web estaran entrant en un món de sensacions dels millors parcs aquàtics que es puguin imaginar, el món d’Aquadiver a Platja d’Aro i Water World a Lloret de Mar, els parcs de Parcs Aquàtics de la Costa Brava, S.L. Per a més informació visiti el seu portal web.

Illa Fantasia

logo30anys

El parc es distingeix per ser l’únic complex lúdic amb més de 10.000m2 de zona verda. Consta de 22 atraccions aquàtiques, tres macro piscines, parc infantil, zona de minigolf i una àrea d’esbarjo. Disposa de més de 900 taules de pícnic en un ambient natural: un bosc de pins. Dins del parc també es troben cafeteries i restaurants, self-service, una botiga, un caixer automàtic i diferents punts d’informació.Per a més informacióvisiti el seu portal web.