cadeenesfritnlru

La Roca Village

Google +

La Roca Village

La Roca Village és, juntament amb La Roca Village a Madrid, un dels nou Chic Outlet Shopping ® Villages de Value Retail a Europa. El Village compta amb més de 100 botigues de moda de marques nacionals i internacionals de prestigi amb descomptes de fins a un 60% durant tot l’any i de vegades fins i tot més. Les seves boutiques distribuïdes al llarg d’un encantador boulevard l’aire lliure converteixen el shopping en una experiència única. Bimba & Lola, Escada Sport, Hoss Intropia, Michael Kors, La Perla, Pretty Ballerinas, Ray Ban, Sita Murt, Swarovski, TCN, o recents incorporacions com Goes by Guy Laroche, BDBA, Tous, Sandro, Maje, l’Oca o Juicy Couture, són només algunes de les més prestigioses botigues que han convertit el Village en una destinació de compres imprescindible per als amants de la moda i l’estil.

La Roca Village Outlet Shopping

Gaudiu d’una experiència de luxe. Gaudeix a La Roca Village Outlet Shopping, comprant en un univers de més de 100 primeres marques, a preus reduïts fins a un 60% durant tot l’any. A 40 minuts de Santa Susanna, en direcció a Granollers, aquest village d’estil català li ofereix una àmplia gamma de serveis: oficina de turisme, tax free, restaurants amb terrasses, parcs infantils, etc.
Si ho prefereix també pots reservar els teus bitllets per al Shopping Express ® Tour, un luxós servei d’autocar directe des de Santa Susanna fins a La Roca Village.

shopping express la roca villageLONG SUMMER DAYS (del 2 de juny  al 13 de setembre)

Obert de dilluns a diumenge de 10 a 22h.

VILLAGE TANCAT
11 de setembre 2014
25 i 26 de desembre 2014

NADAL
Els dies 24 i 31 de desembre el Village tancarà a les 19h.

Més informació: www.larocavillage.com