cadeenesfritnlru

Club infantil

Google +

activitats apartaments bon repos

Nens feliços, vacances perfectes

Gaudeix del turisme familiar en llibertat. Els Apartaments Bon Repòs ofereixen diversió i tranquil · litat a parts iguals. La diversió per als més petits de la casa, que podran participar d’un munt d’activitats per a tots els moments de la jornada. Són activitats multilingües dirigides per professionals i ajustades a cada grup de edad. Desde ja fa molts anys fan les delícies dels nostres clients més joves. A la piscina, a la platja, a la terrassa, a la sala polivalent … Tots els espais de les nostres instal · lacions són també l’escenari de les nostres activitats infantils.

Recorda que tots els hostes dels Apartaments Bon Repòs poden gaudir de les activitats que es realitzen al càmping Bon Repòs (al costat dels apartaments), més info: +34 93 767 84 75.

A la platja un castell inflable, sorrals, festes d’escuma, rampa lliscant d’aigua, jocs d’aigua … per passar-ho bé i amb la màxima seguretat, ja que compten amb monitors especialitzats. Per a nens d’entre 4 i 12 anys. I ara diversió assegurada amb la nostra nova activitat” Cotxe Inflable!! ”

Inflabes para niños bon repos

Mentre els nens gaudeixen al club infantil els pares poden relaxar-se sense haver de preocupar pels seus fills i filles, que estaran en un entorn absolutament segur. A les nostres instal · lacions l’accés de vehicles està molt restringit de manera que Bon Repòs és un lloc ideal per circular amb bicicleta, passejar o jugar davant dels bungalows o les parcel · les d’acampada. A més, les zones sensibles de risc, com la piscina, compten amb socorristes preparats per atendre qualsevol incidència.

Que pasen una bona estada #inbonrepos!!